وب سایت درسی و نرم افزاری - خواص و فواید انگور


خواص و فواید انگور

دسته بندی: اموزشی,
بازدید

فواید انگور: خوردن آن جهت تولید خون سالم و صاف‏کننده آن، زیادکننده ترشح کبد،

درمان ورم روده، تب‏هاى مزمن و سرد، درد مفاصل و رماتیسم

نوشیدن آب آن زیادکننده پیه کلیه

هر روز به جاى صبحانه انگور فراوان بخورید براى زیاد و مقوى کردن شیر در زنان

بقیه را در ادامه بخوانید


چهل روز به جاى صبحانه انگور سبز فراوان بخورید و تا ظهر هیچ چیز دیگرى نخورید براى لاغر کردن بدن، کم کننده اسید اوریک، رفع سمومات، کاهش فشار خون، رفع تشنگى و بواسیر و تشنجات عصبى و امراض روانى، جلوگیرى از خونریزى ریه، رفع درد و ضعف معده و سوءهاضمه که بر اثر پرخورى باشد، رفع نفخ شکم و یبوست معده

خوردن زیاد انگور جهت خارج کردن چرک سوزاک از مجرا

یک‏ لیوان بین‏ صبحانه و ناهار و یک لیوان بین ناهار و شام یک لیوان آب انگور بخورید براى درمان ورم و درد شصت پا یا نقرس، رماتیسم و هموفیلى یا دیربند آن خونریزى‏ها

در حمام خو را بشویید بعد از مدتى در وان آب گرم بنشینید و بعد از بیرون آمدن از وان، تفاله انگور را به بدن بمالید و بعد از مدتى آنها را بشویید جهت درد کمر تا زانو یا سیاتیک یا عرق‏النساء دو برابر آب آن را با یک برابر روغن زیتون مخلوط نموده و روى آتش ملایم بجوشانید و دایم به هم بزنید تا به مرور آب تمام شود و روغن بماند و آن را هر روز بر پوست بمالید جهت رفع درهم‏رفتگى و چین و چروک پوست

آب آن را در دهان قرقره کنید براى جلوگیرى از خونریزى لثه

ضررهای انگور: معده و تولیدکننده باد در آن، گرفتگى جگر، طحال و قولنج، آب سرد پس از خوردن آن باعث تشنگى

مصلح آن: تخم کرفس، زیره، رازیانه، سکنجبین، بهتر است انگور بلافاصله پس از چیدن خورده نشود و یک روز از چیده شدن آن بگذرد.

فواید انگور روباه (تاجریزى سیاه)

فواید: خوردن آن مسکّن حرارت و تشنگى، کاهش‏دهنده ورم‏ها

مالیدن برگ نرم ساییده شده آن جهت صداع

نوشیدن آب دم‏کرده آن براى درمان اسهال خونى، پراکنده‏کننده هجوم خون در یک عضو، التیام زخم گلو و عفونت چرکى نرمه بند دور انگشت‏ها

خوردن برگ خشک کوبیده شده آن براى تسهیل در تخلیه مزاج

مالیدن کوبیده آن براى تسکین سردرد و ورم پرده دماغ

۵۰ گرم برگ و سرشاخه‏هاى گلدار آن را در یک لیتر آب بجوشانید و بمالید براى کاهش ورم‏هاى ظاهرى، ورم‏ها و دردهاى سرطانى، درمان سوختگى از آتش، تاول‏ها و زخم آبله، درمان ضرب‏دیدگى و کوبیدگى اعضا، تسکین خارش عضو تناسلى زنان، تسکین دردهاى رماتیسمى و دردهاى مفصلى حاد

۱۵ گرم خشک آن را با ۱۵ گرم پوست کوکنار در یک لیتر آبجوش یک ساعت دم کنید؛ کمپرس دم کرده و یا بخور آن براى درمان زکان، نزله، تسکین سردرد

۱۰۰ گرم از آن را در ۲۰۰ گرم روغن زیتون یک هفته بخیسانید و هر روز به صورت کمپرس بمالید جهت درمان سودا

آب جوشانده ریشه آن را به مرور و کم‏کم بنوشید براى نرم کردن سینه

میوه آن خواب‏آور، رفع‏کننده عطش مفرط

نوشیدن آب جوشانده آن یا خوردن مقدارى از تازه آن جهت پایین آوردن فشار خون

مالیدن تازه له شده آن‏ براى تسکین خارش بدن، کاهش ورم‏هاى گرم‏مزاجان، التهاب و ورم معده و ورم مقعد

کمى از خشک آن را در سر پیپ یا سر قلیان بریزید و آتش بزنید و دود آن را پاى دندان نگه دارید جهت تسکین درد ناشى از گرمى و حرارت آن

آن را با عدس به اندازه مساوى بجوشانید و با آب نیم‏گرم قرقره کنید جهت درمان دیفترى

خوردن آن یا مالیدن آن بر قضیب جهت جلوگیرى از احتلام زیاد

خشک آن را با دانه‏هایش نرم بسایید و بخورید؛ قى‏آور، دفع سنگ کلیه و مثانه و مجارى ادرار

مالیدن برگ آن بر بناگوش جهت کاهش ورم آن

مالیدن عصاره برگ آن جهت تقویت بینایى و درد آن

غرغره به آب برگ آن جهت ورم‏هاى حلق و درد دندان

مالیدن آب برگ آن بر معده جهت ورم و التهاب آن و سایر اعضاء و ورم‏هاى گرم

خوردن تخم مخدر آن خردکننده سنگ کلیه، مثانه، مانع احتلام

مالیدن تخم مخدر آن جهت سوختگى آتش، زخم آبله، سرطان/ مضر: مثانه مصلح آن: قند.


نظر
علی gha
پنجشنبه 2 مرداد 1393

ارسال نظر برای این مطلب


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


?
// setTimeout(function () { // GetMihanBlogShowAds(); // }, 1000);
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات